Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Don Moen

Concert Don Moen

Aansluitend op de Dag van Hoop zal Don Moen een inspirerend concert geven.

De Hoop heeft Don Moen uitgenodigd omdat hij in zijn liederen getuigt van toewijding en dankbaarheid aan God. Deze Amerikaanse aanbiddingsleider schreef veel bekende worshipsongs, waaronder God Will Make A Way (God wijst mij een weg). Samen met hem eren we God met zang en aanbidding.

Het concert begint om 20.00 uur en is rond 22.30 uur afgelopen.
Tot 30 april kosten kaartjes 15 euro, daarna 17,50 euro.
Kaarten zijn te bestellen op de website.

 

Wanneer?
28 juni 2014 van 20.00 tot 22.30 uur
Organisator
de Hoop
Locatie:
Evangelische Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.