Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tuinconcert in het kader van 200 jaar Koninkrijk der nederlanden

Tuinconcert in het kader van 200 jaar Koninkrijk der nederlanden

Hierbij wat verdere informatie over het Tuinconcert op zaterdag 28 juni zoals dit tot op heden bekend is. Samenwerkende partners zijn: het Dordrechts Museum, VDM, Da Vinci, To Be, Drechtsteden Jeugdorkest. Art

Wanneer?
28 juni 2014 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
VDM, To Be
Locatie:
Dordrechts Museum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.