Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Info-avond over versleten knie of heup op 30 juni

Honderdduizenden Nederlanders kampen met pijnlijke slijtage van het knie- of heupgewricht. Hier is vaak iets tegen te doen en daarover houdt het Albert Schweitzer ziekenhuis een informatieavond op maandag 30 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

In het auditorium van de locatie Dordwijk is er die avond volop aandacht voor oorzaak, diagnose en behandeling van knie- en heupslijtage. 

De orthopeden Paul de Bruin, Bram van Koeveringe en Pieter van der Woude vertellen precies hoe een eventuele operatie in z'n werk gaat en wat er daarna nog bij komt kijken aan bijvoorbeeld fysiotherapie en nazorg.

De avond is vanzelfsprekend gratis (het parkeren op gemeenterrein niet). Aanmelden is nodig en kan via www.asz.nl

Wanneer?
30 juni 2014 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Locatie:
Locatie Dortwijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.