Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranjekoorts bij McDonald's

Oranjekoorts bij McDonald's

Oranjekoorts neemt toe bij McDonald’s Dordrecht-Noord en Dordrecht-Centrum.

Nu het WK in Brazilie op 12 juni officieel van start gaat en Nederland zijn eerste wedstrijden aan het spelen is, leeft het oranjegevoel weer volop in Nederland. McDonald’s wil op dit typische oranjegevoel rondom voetbal inspelen met een WK campagne met speciale die loopt tot 30 juni.

Wanneer?
Van 12 juni 2014 09.00 uur tot 1 juli 2014 00.00 uur
Organisator
McDonalds
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.