Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diakonaal Aandachtscentrum houdt informatieavond

Diakonaal Aandachtscentrum houdt informatieavond

Het Diakonaal Aandachtscentrum is een plek waar je zomaar kunt binnenlopen. Om eens met iemand te praten, je verhaal te vertellen, of om te spreken over levens- en geloofsvragen. Maar ook als je zo maar even rust zoekt, wilt lezen, bidden of mediteren, ben je welkom in het Aandachtscentrum.

Het Aandachtscentrum heeft nu bijna zestig vrijwillige medewerkers, die als gastvrouw of gastheer bij toerbeurt aanwezig zijn. Zij hebben allen een basistraining achter de rug. Voor een nieuwe groep hopen wij binnenkort een nieuwe basistraining te starten. Daarom houden we eerst een informatieavond op

maandag 30 juni 2014 (aanvang: 19.45 uur) in het Diakonaal Aandachtscentrum, Singel 273 in Dordrecht.

Dit is een goede gelegenheid om meer over het Aandachtscentrum te weten te komen. U kunt horen wat u van het werk in het Aandachtscentrum kunt verwachten en wat het Aandachtscentrum voor u kan betekenen. U kunt er ook al uw vragen kwijt.

Kunt u goed naar het verhaal van een ander luisteren? Kunt u zonder vooroordelen de ander tegemoet treden? Dan bent u ook geschikt om gastvrouw of gastheer te zijn in het Aandachtscentrum. Heeft u tijd beschikbaar en wilt u die zinvol besteden? Aandacht, geduld en tijd voor een ander beschikbaar stellen? Denkt u er dan eens over na. Komt u in elk geval naar onze informatieavond op 30 juni. We heten u graag welkom!

 

Wanneer?
30 juni 2014 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Diakonaal Aandachtcentrum
(078) 631 52 88 of 0
a.weiss@aandachtscentrumdordrecht.nl
Locatie:
Singel 273
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.