Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stadswinkel vier zaterdagochtenden open

Stadswinkel vier zaterdagochtenden open

Elk jaar is het voor de start van de zomervakantie extra druk in de Stadswinkel. Veel bewoners komen in die periode naar de Stadswinkel om paspoorten en identiteitskaarten aan te vragen. Om bezoekers tijdens deze drukte tegemoet te komen, is de Stadswinkel op vier zaterdagochtenden extra geopend.

Op zaterdag 28 juni, 5 juli, 12 juli en 19 juli is iedereen welkom vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen op deze zaterdagen voor al hun zaken terecht. De aanvraag naturalisatie (Nederlandse nationaliteit) of omgevingsvergunning kan echter alléén op afspraak tijdens onze 'gewone' openingstijden.

Voorkom lang wachten
Om lang wachten te voorkomen, kan men een afspraak maken via www.dordrecht.nl of bellen naar de Stadswinkel via telefoonnummer 14 078. Natuurlijk zijn bezoekers ook zonder afspraak tijdens de openingstijden welkom.  

Ophalen van documenten
Elke vrijdagmiddag tot 17.00 uur is de Stadswinkel alléén open voor het ophalen van uw paspoort, identiteitskaart en/of rijbewijs. Voor het ophalen geldt dat deze documenten al aangevraagd en betaald zijn.

Wanneer?
Van 28 juni 2014 09.00 uur tot 19 juli 2014 12.00 uur
Organisator
Stadswinkel
Locatie:
Stadswinkel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.