Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Actieve instaprondleiding in Dordrechts Museum

Actieve instaprondleiding in Dordrechts Museum

Publieksfavorieten Graag Gezien in de schijnwerpers

Momenteel is in het Dordrechts Museum de tentoonstelling Graag Gezien te bewonderen, een collectie van oude en nieuwe kunst afkomstig uit het depot. Voor deze tentoonstelling kozen bezoekers favorieten die zij graag weer voor het voetlicht wilden brengen. Tijdens een actieve instaprondleiding op zondag 24 augustus worden de werken vanuit diverse en vaak verrassende invalshoeken bekeken.

Bezoekers kozen schilderijen, tekeningen, prenten en foto’s die zelden ‘op zaal’ te zien zijn. Een bijzondere verzameling die uitnodigt tot telkens weer anders kijken. Schilderijen hebben immers meer dan één verhaal, kijken naar kunst kan op veel verschillende manieren. En dat is precies waar het in deze actieve rondleiding om gaat, de kunst van het kijken. Doe mee, praat mee en vooral: kijk mee!

Zo 24 augustus | 14.30 uur | Dordrechts Museum | gratis excl. museumentree l aanmelden bij de balie op de dag zelf en vol=vol.

Wanneer?
24 augustus 2014 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.