Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fotoworkshop 'De mooiste foto met je mobiel'

Fotoworkshop 'De mooiste foto met je mobiel'

Woensdag 26 augustus

14.00 uur tot 16.00 uur

Klaslokaal in gebouw Waterjuffer

 

Omschrijving:

Fotografe Lisette van Gameren komt een super speciale fotoworkshop geven: foto's maken met je mobiel! Iedereen doet het maar hoe maak je nu echt toffe foto's? Lisette legt het je uit. Je twee mooiste foto's drukken we af en mag je mee naar huis nemen. Verbaas iedereen met jou fototalent! Let op: neem je eigen smartphone of digitale camera mee. 

 

Kosten:

Deze workshop kost €5-. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan. Meld je aan voor deze workshop via www.weizigt.nl/vakantieactiviteiten

 

 

Wanneer?
26 augustus 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.