Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IVN-activiteit 'Vrij als een vogel'

IVN-activiteit 'Vrij als een vogel'

Klimaatzone Stadsboerderij. Zo vrij als een vogel, zouden we dat allemaal wel niet willen zijn? Het heeft zo zijn voordelen. Maar voor een vogel is het iedere dag ook overleven. Ontdek in wat voor een spannende wereld vogels leven, wat ze eten en waar het gevaar voor deze kleine beestjes schuilt. Tijdens deze activiteit voel je echt hoe het is om 'Vrij als een vogel' te zijn! Samen met de gidsen van IVN ontdek je tijdens deze vakantieactiviteit alles over het leven van onze gevleugelde vrienden, spannend!

Kosten:

Deze workshop is gratis. Er kunnen steeds maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan. Meld je aan voor deze workshop via www.weizigt.nl/vakantieactiviteiten

 

 

 

 

Wanneer?
28 augustus 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.