Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontdek de Kunstenaar in jezelf

Ontdek de Kunstenaar in jezelf

De ZomerZwerfKaart in Pictura

In de zomervakantie hoeven kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich niet te vervelen! Geniet met de ZomerZwerfKaart van een zomer vol leuke activiteiten en belevenissen op verschillende locaties in Dordrecht. In Teekengenootschap Pictura kunnen kinderen in de maand augustus leuke workshops volgen.

Pictura organiseert de volgende vier workshops. Al deze workshops zijn gratis.

Vrijdag 8 augustus van 13:00 tot en met 17:00 – Maak je eigen poster.

Vrijdag 15 augustus van 13:00 tot en met 17:00 – Een zomerzwerfdier maken, verzin je eigen fantasiedier.

Vrijdag 22 augustus van 13:00 tot en met 17:00 – Maak je eigen poster.

Vrijdag 29 augustus van 13:00 tot en met 17:00 – Een zomerzwerfdier maken, verzin je eigen fantasiedier.

Na afloop van de activiteit ontvangen de kinderen per locatie een stempel op hun ZomerZwerfKaart, is de kaart vol dan krijgen ze een gratis ijsje bij Il Giardino Gelato. De andere locaties zijn Bibliotheek AanZet, Dordrechts Museum, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Huis van Gijn, Kinderboekwinkel De Giraf en ToBe cultuurcentrum
De ZomerZwerfKaart is vanaf 16 juli op te halen tijdens kinderfestival Ultra KiTs (Energiehuis) en op alle deelnemende locaties.

Wanneer?
Van 8 augustus 2014 13.00 uur tot 29 augustus 2014 17.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.