Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tieners maken voorstelling in één dag

Tieners maken voorstelling in één dag

De creatieve broedplaats DOOR opent het seizoen met een leuke gratis workshop dag voor tieners uit de buurt. Op zaterdag 30 augustus zijn meiden en jongens van 8-14 jaar die wonen in de wijken De Blije Hoek, Lijnbaangebied, Noordflank en Centrum welkom vanaf 11.00 uur.

Aan het begin van de workshop dag mogen zij kiezen aan welke workshop ze mee willen doen, zo kan er theater, film en decor gemaakt worden of je kunt gaan koken. DOOR heeft in samenwerking met Clarissa Griffioen van Wolken TV en Gerard Laurens (theatermaker) een leuke dag in elkaar gezet.

Van 11.00-16.30 uur werken de jongeren keihard om in een dag een gezamenlijke productie in elkaar te zetten. Het thema van alle workshops is: ’Stel er staat een groot huis leeg, wat zou jij daarmee doen?’ Dit thema sluit goed aan bij de insteek van DOOR omdat DOOR levendigheid brengt in leegstaande panden door daar allerlei kleinschalige evenementen te organiseren.
Om 17.00 zijn familie, vrienden en andere belangstellenden welkom om de voorstelling te bekijken die de tieners samen hebben gemaakt die dag.

Opgave om mee te doen aan de workshops is niet verplicht maar verzekerd je wel van een plekje.

Deelname workshops: gratis
Doelgroep: 8 t/m 14 jaar, wonend in wijken De Blije Hoek, Lijnbaangebied en Centrum
Tijdstip: zaterdag 30 augustus, workshops: 11.00-16.30 uur, voorstelling: 17.00 uur

Contactpersoon: Masja Ottenheim.

Wanneer?
30 augustus 2014 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
06-18187898
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
DOOR, Voorstraat Noord 142-144
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.