Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Proefles en Workshop zang klassiek bij Tobe Cultuurcentrum

Gratis Proefles en Workshop zang klassiek bij Tobe Cultuurcentrum

Weten of zingen van het klassieke repertoire iets voor jou is? Doe dan een gratis proefles en/of stemtest bij
ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Zaterdag 30 augustus geeft ToBe zangdocente Mieke van Laren gratis individuele proeflessen voor iedereen vanaf 18 jaar die een passie heeft voor zingen van klassiek repertoire. Ook is het mogelijk om een gratis stemtest te doen. De proefles of stemtest neemt 20 minuten in beslag per persoon en wordt gegeven van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Op zaterdag 6 september is het mogelijk om van 10.00-12.00 uur een zangworkshop in een groep mee te maken. Ook daar zijn geen kosten aan verbonden. Op deze wijze maak je op verschillende manieren kennis met je eigen stem en geluid en ervaar je het zingen als een fysieke belevenis en intense klankervaring.

Vooraf aanmelden voor één of beide dagen per mail is noodzakelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar mieke.van.laren@tobe.nl. De lessen in het nieuwe seizoen vinden op de maandagmiddag en –avond plaats en starten in september. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Mieke van Laren, docente zang klassiek, is een zeer ervaren zangpedagoog en klankcoach, werkzaam op maandag bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis te Dordrecht. Ook is zij professioneel zangeres bij verschillende nationale en internationale kamerkoren o.a. Cappella Amsterdam en het Nederlands Kamerkoor.

Wanneer?
30 augustus 2014 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting 'To Be'
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.