Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden van de Aggunmeskeband

Optreden van de Aggunmeskeband

De 14 vrouwen (en 1 man) van de Bredase AGGUNMESKEBAND zijn in retraite in de safaritenten van Biesbosch Vitaal. Met een kort en enthousiast repertoire blazen zij met frisse muzikale energie de meteorologische zomer uit. Plaats: het terras achter het Stayokay hostel (Baanhoekweg 25).

Wanneer?
31 augustus 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Biesbosch Glamping
078 6454596
info@biesboschvitaal.com
Locatie:
Safaritenten van Biesbosch Vitaal Baanhoekweg 25, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.