Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

City Art Fair

City Art Fair

Het is weer tijd voor de bekende kunstevenementen van de City Art Fair Dordrecht. Dit jaar opnieuw op de laatste zondagen van juni, juli en augustus. In hartje Dordt exposeren kunstenaars uit heel Nederland hun eigen werk van hoog niveau. Elk jaar worden de bezoekers weer verrast door de meest uiteenlopende kunst.

De kunstwerken zijn te koop, en zo struinend langs de kraampjes is dit toch net even anders als wanneer je kunst in een galerie zou kopen.

De CitAF wordt gehouden in de historische binnenstad van Dordrecht aan de Voorstraat Augustijn en Nieuwstraat, tussen het terrassenplein Scheffersplein en de Augustijnenkerk. In de straten zijn gezellige zitjes van verschillende restaurants waar het publiek kan genieten van een hapje of drankje en muziek.

Het bezoeken van de City Art Fair is gratis.

Wanneer?
31 augustus 2014 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Voorstraat-, Augustijn- en Nieuwstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.