Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hockeyclub DMHC Dordrecht organiseert een workshop Fithockey voor senioren

Hockeyclub DMHC Dordrecht organiseert een workshop Fithockey voor senioren

Voor mannen en vrouwen vanaf vijftig jaar is er op dinsdag 16 september van 10.30 tot 11.30 uur een workshop Fithockey bij DMHC aan de Schenkeldijk, met na afloop ook nog een hapje en een drankje. Bij voldoende animo zal DMHC in het najaar starten met een trainingsgroep Fithockey.

Fithockey staat voor veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar. Het is gezond en gezellig voor mannen en vrouwen vanaf vijftig jaar. De sport wordt gespeeld met een zachte bal en een kunststof knots met aan het uiteinde een raakvlak van foam waarmee de bal wordt geslagen. Het spel wordt gespeeld op een kunstgrasveld. Deze heeft, in vergelijking tot binnensportaccommodaties, een zachtere ondergrond. Door het gebruik van veilige materialen is Fithockey geschikt voor senioren met én zonder ervaring. Fithockey kan op elke leeftijd en met elke intensiteit, afhankelijk van ieders fysieke gesteldheid, worden gespeeld.

Aanmelden kan via fithockey@dmhc.nl. Voor meer informatie over DMHC zie www.dmhc.nl.
 

Wanneer?
9 september 2014 van 10.30 tot 11.30 uur
Locatie:
DMHC
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.