Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietsveiligheidsactie

Fietsveiligheidsactie

De dagen worden weer langer. Het belang van een goede verlichting wordt daardoor ook weer belangrijk. Om fietsers hier een handje mee te helpen zal de Fietsersbond, samen met de politie de hele fiets controleren. Indien mogelijk wordt ze zelf gerepareerd. Fietsen waar geen framenummer in staat kunnen ook nog worden gegraveerd. En natuurlijk is Vinnie Veilig aanwezig. Iedereen met een goede fiets mag met haar / hem op de foto.

Wanneer?
25 oktober 2014 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fietsersbond
078 6167358
dordrecht@fietsersbond.nl
Locatie:
Statengang
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.