Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taalpunt UWV Dordrecht

Bij het Taalpunt in het UWV in Dordrecht kan je terecht met vragen over taal, bijvoorbeeld waar je een cursus kan volgen, boeken kan vinden, er gewoon een gesprek over hebben en persoonlijk verder geholpen worden.

Wanneer?
Van 12 september 2014 14.00 uur tot 19 december 2014 16.00 uur
Organisator
Bondgenootschap voor geletterdheid Drechtsteden
taalpuntdordrecht@gmail.com
Locatie:
Werkplein, Spuiboulevard 298
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.