Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Instaprondleiding Graag Gezien

Instaprondleiding Graag Gezien

Ontdek de verborgen verhalen achter schilderijen

Wie tijdens de actieve instaprondleiding op zondag 3 januari  in het Dordrechts Museum anders kijkt naar de werken in de tentoonstelling Graag Gezien doet een verrassende ontdekking: achter elk schilderij schuilen vele verhalen.
Voor Graag Gezien kozen bezoekers schilderijen, tekeningen, prenten en foto’s die zelden ‘op zaal’ te zien zijn. Een bijzondere verzameling die uitnodigt tot telkens weer anders kijken.

Schilderijen hebben immers meer dan één verhaal, kijken naar kunst kan op vele manieren. En dat is precies waar het in deze actieve rondleiding om gaat, de kunst van het kijken. Doe mee, praat mee en vooral: kijk mee!
Zo 3 januari | 14.30 uur | Dordrechts Museum | 3,50  excl. museumentree l aanmelden bij de balie en vol=vol

Wanneer?
3 januari 2015 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.