Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie gemeentebestuur

Nieuwjaarsreceptie gemeentebestuur

NieuwjaarsreceptieHet gemeentebestuur wenst u allen in Dordrecht een goed 2015 toe. We hopen dat iedereen fijne feestdagen heeft en een gelukkig nieuwjaar. In het komende jaar staan veel veranderingen op stapel.

Burgers, instellingen en gemeenten, zullen in de nabije toekomst nog meer dan voorheen de samenwerking moeten zoeken op allerlei terreinen. We hopen dat we u op vele plekken mogen ontmoeten.

Nieuwjaarsreceptie
Burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden willen u ook graag persoonlijk de beste wensen meegeven. Graag doen zij dit op dinsdag 6 januari 2015. Wij nodigen u daarom graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsreceptie vindt traditiegetrouw plaats in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1. U bent welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Wij verzoeken u binnen te komen via de entree aan de Voorstraat 367. Tijdens de receptie wordt tot 21.00 uur geen alcohol geschonken.

Wanneer?
6 januari 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht
Locatie:
Voorstraat 367
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.