Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rik Jansen spreekt

Rik Jansen spreekt

Rik Janssen
9 januari - Dordrecht
Rik Janssen spreekt tijdens de gezamenlijke nieuwsjaarsbijeenkomst van de regio Drechtsteden, de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, de Dienst Gezondheid en Jeugd Zuid-Holland Zuid en de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Inmiddels is het een traditie dat de regionale organisaties de nieuwjaarsbijeenkomst samen organiseren. De gelegenheid om contactpersonen uit het gezamenlijke netwerk te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe mensen

Wanneer?
9 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Provincie Zuid-Holland
Locatie:
Regio Drechtsteden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.