Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: Three Rivers Crossing

ToBe gaat Vreemd met: Three Rivers Crossing

VRIJDAG 9 januari: ToBe gaat Vreemd met: Three Rivers Crossing

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

De avond wordt om 20.00 uur ingeleid door onze huismuzikante Rozanne Verhoeven. Daarna is rond half negen de beurt aan Three Rivers Crossing. Het is de nieuwe naam voor een levenslange muzikale vriendschap. Al 25 jaar maken de bekende Dordtse muzikanten Randy Derkhof, Roel Esseboom en Johan Struik muziek. Soms alleen, soms samen; in verschillende samenstellingen, in diverse muzikale stromingen. Die historie brengt een schat aan ervaring het podium op.

Dat zie je aan het gemak waarmee de heren schakelen tussen verschillende muzikale stijlen en de vanzelfsprekendheid waarmee ze elkaar afwisselen als leadzanger. Het resultaat is een rijk palet aan sferen dat garant staat voor veel afwisseling en dynamiek. De slagroom op de taart wordt echter gevormd door de prachtige samenzang. Hier voel je de harmonie van jarenlange vriendschap. Zoals de drie rivieren die boven het eiland van Dordrecht samenkomen, vloeien drie verschillende stemmen die ieder voor zich hun eigen karakteristieke geluid hebben, hier moeiteloos samen tot één indrukwekkend akkoord.

Rond 21.30 leidt Rozanne de jamsessie en het open podium in.

Wanneer?
9 januari 2015 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.