Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band Boost 2015 dendert door

Band Boost 2015 dendert door

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 10 januari 2015 is het tijd voor de tweede voorronde in de categorie Pop/Rock. De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

Awash – Pop - Breda/Tilburg
Golden Caves - Atmosferische rock – Rotterdam
Inero – Pop – Dordrecht
Loft52 – Pop – Dordrecht
Sealex – Pop/Rock - Gorinchem
 
De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 25 april in de Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Meer weten? Kijk en luister via de volgende link naar de bands van voorronde twee: http://www.popcentrale.nl/Voorronde-2-POP-ROCK.

Foto: Special Steve tijdens de finale van Band Boost 2014. Foto door Megin Zondervan.

Wanneer?
10 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.