Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crescendo’s jeugd luidt het nieuwe jaar muzikaal in

Crescendo’s jeugd luidt het nieuwe jaar muzikaal in

Op zaterdagavond 10 januari organiseert de jeugd van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht een spetterend Nieuwjaarsconcert in Dordrecht. Terwijl de jonge muzikanten van zowel het B- en het C-orkest de laatste muzikale voorbereidingen treffen, kunt u nu al toegangskaarten reserveren.

Onder leiding van dirigent Paul Langerman is de jeugd van Crescendo’s B- en C-orkest druk bezig met het instuderen van een heel nieuw, veelal klassiek repertoire om op 10 januari samen met het publiek feestelijk het nieuwe jaar in te luiden.

Het Nieuwjaarsconcert van Crescendo’s jeugdorkesten vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum in Dordrecht, dat een mooie concertzaal heeft. Het adres is Spirea 7, 3317 JP Dordrecht. Het concert begint om 19:30 uur en de zaal gaat open om 19:00 uur.

De entreekaarten kosten EUR 5,- voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar betalen slechts EUR 2,50. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan nu alvast uw toegangskaarten op www.crescendosliedrecht.nl. De kaarten liggen dan op 10 januari klaar bij de kassa, waar u deze contant kunt afrekenen.

Foto: De jeugdorkesten van Crescendo o.l.v. Paul Langerman eerder dit jaar tijdens Crescendo’s Walk of Fame

Wanneer?
10 januari 2015 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht
Locatie:
BeneVia Muziekcentrum
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.