Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op de koffie bij Camerata RCO met Brahms

Op de koffie bij Camerata RCO met Brahms

Op zondagmorgen 11 januari speelt het Camerata RCO, een ensemble van topmusici van het Koninklijk Concertgebouworkest, in Ketel 1 van het Energiehuis. Op het programma een van de mooiste strijkkwartetten van Brahms. Het koffieconcert begint om 11.00 uur mét natuurlijk een heerlijk kopje koffie.
Na het strijkkwartet volgt het herfstig klinkende klarinetkwintet. Gecomponeerd in de rustgevende sfeer van de Oostenrijkse Alpen, lijkt het of dit kwintet aantoont dat de norse en moeilijke Brahms tenslotte vrede had gevonden in zijn laatste levensjaren.
Het ensemble Camerata RCO staat bekend om hun spraakmakende programma's, vol passie en haarscherp gespeeld.
Entree: € 12,50, incl. kopje koffie. Het Energiehuis is open vanaf 10.30 uur.

Wanneer?
11 januari 2015 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.