Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Familievoorstelling Zevenslapers op zondag 11 januari

Familievoorstelling Zevenslapers op zondag 11 januari

Op zondag 11 januari om 15.00 uur presenteert Dordts Kindertheater Marjolijn de spannende poppenvoorstelling Zevenslapers voor kinderen van 5 jaar en ouder van de Haagse poppenspeler Arjan Kooman.

De muizen Mies en Dorus houden een winterslaap die zeven maanden duurt. Daarom worden ze Zevenslapers genoemd. In het snoepwinkeltje van Het Snoepmannetje vinden ze een geschikt slaapplekje. Maar als Mies een hapje neemt van een nieuw snoepje gebeurt er iets heel vreemds. Ook Wasco de Wasbeer lijkt betoverd na het eten van een snoepje. Wasco en Dorus moeten op pad om de betovering te verbreken!
De bekende Haagse poppenspeler Arjan Kooman, die al vele keren bij Kindertheater Marjolijn te gast was, speelt op weergaloze manier dit spannende verhaal, waarbij hij zo knap alle stemmetjes maakt, dat je denk dat er een hele ploeg aan het werk is!  
Een vrolijke en spannende voorstelling met relmuizen, een jokkende kauw, een heks op een brommer en een wijze uil... Met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen! Geschikt voor 5 t/m 10 jaar.  

Kaarten kosten € 7,- per stuk (inclusief limonade, koffie of thee na afloop) en zijn verkrijgbaar via de website www.dordtskindertheater.nl of in de winkels: Kinderboekwinkel De Giraf of Speelgoedwinkel Juffrouw Pollewop. De kassa aan de zaal is een uur voor de voorstelling open en is van 13.00–14.30 bereikbaar via tel.nr. 06 114 70 810. Houdt er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen is.

Dordts Kindertheater Marjolijn is een klein intiem podium dat al jaren op non-profit basis voorstellingen aanbiedt voor peuters en kleuters. In de jaren 80 begon het kindertheater op de zolder van het Hof. Na wat omzwervingen zijn we dit jaar neergestreken in het theater van Inter Amicos aan de Chr. de Wetstraat 2a, net buiten het centrum van Dordrecht.

Wanneer?
11 januari 2015 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Kindertheater Marjolijn
Locatie:
Chr. de Wetstraat 2a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.