Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rotaryclub Dordrecht Ter Merwe rolt rode loper weer uit

Rotaryclub Dordrecht Ter Merwe rolt rode loper weer uit

De rode loper gaat op zaterdag 21 februari weer uit bij Cinema The Movies in Dordrecht. Als filmsterren zullen de bezoekers van de benefiet filmavond ‘Cinedordt’ belaagd worden door paparazzi om daarna één van de genomineerde Oscars-films te bekijken in de populaire bioscoop. Het is de tweede keer dat het Oscargala ‘Cinedordt’ wordt georganiseerd. De opbrengst van de benefietavond is bestemd voor de Stichting Zienderogen, die zich wereldwijd inzet voor de allerarmste blinden en slechtzienden.

Rotary clubs over de hele wereld organiseren regelmatig evenementen om geld in te zamelen voor het goede doel. In Dordrecht zijn de Santarun en de Kerstijsbaan bekende evenementen waaraan Rotary medewerking verleent. “Afgelopen jaar zijn we gestart met de benefietavond CineDordt in samenwerking met Cinema The Movies”, aldus Joanneke van Benthem van Rotary club Ter Merwe. Het evenement is een knipoog naar de jaarlijkse Oscar uitreikingen op 22 februari in Amerika voor de beste films en acteurs. De organisatie werd vorig jaar verrast door de grote belangstelling. “Nog voor dat we het goed en wel konden aankondigen, was het al een groot succes. De kaarten waren uitverkocht voordat we het beseften. Ook dit jaar hopen we weer op grote belangstelling voor dit exclusieve evenement.”

De bezoekers aan de avond komen in hun mooiste kleding naar het evenement en worden op de rode loper onthaald met bubbels, terwijl paparazzo Rob van der Pas glamorous foto’s schiet Daarna wordt in al de vier zalen van The Movies een genomineerde Oscar film bekeken. De avond wordt vanaf 23.00 afgesloten met een after party met muziek en dans. Rond middernacht vinden de CineDordt Oscaruitreiking plaats aan het mooist geklede koppel en degene met de meest verrassende bril..

De kaartverkoop verloopt via de website www.cinedordt.nl

Wanneer?
12 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cinedordt.nl
Locatie:
The Movies
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.