Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Longpunt Dordrecht e.o.

Omgaan met beperkingen

Longpunt Dordrecht e.o. houdt op maandag 12 januari  weer een bijeenkomst voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners of mantelzorgers. Het samenzijn duurt van 14.00 tot 16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur). Het thema in de Grand Salon van Verpleeghuis ‘Crabbehoff’ (Groen van Prinstererweg 38, Dordrecht) is ditmaal: ‘Accepteren of aanpassen? Omgaan met beperkingen’. Revalidatiecentrum Revant, expertisecentrum longrevalidatie uit Breda gaat dit onderwerp bespreekbaar maken. Gratis toegang. Vriendelijk verzoek om geen luchtjes te dragen, omdat dit voor sommige longpatiënten heel bezwaarlijk is.

Wanneer?
12 januari 2015 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Locatie:
Locatie Dordwijk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.