Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie Groei 7 Bloei

Nieuwjaarsreceptie Groei 7 Bloei

Het bestuur van Groei & bloei nodigt u van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op dinsdag 13 januari 2015. Deze wordt gehouden in De Gravenhorst, zaal de Gravin, Vijverlaan 1002, Dordrecht. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
De receptie bestaat uit twee delen: een informeel samenzijn met hapje en drankje en een lezing. Titel van de lezing:  Land Art. U bent voor beide van harte uitgenodigd, wij hopen dan het glas met u te heffen. Zie voor meer details onze website: www.dordrecht.groei.nl

Het afgelopen jaar is er een nieuwe bloemenwinkel aan de Voorstraat 408 geopend met de intrigerende naam Florale-Extase (florale-extase.nl). De eigenaars Eric Pannenborg en Jack van der Ende zijn enthousiaste vertellers over Land Art, waar zij internationaal mee bezig zijn. Zij organiseren in mei het Land Art festival in Vlaardingen.
Om Land Art bekend te maken in Nederland zullen zij een boeiende lezing en presentatie geven over het werk en dat wat wij er zelf mee kunnen gaan doen.

Wanneer?
13 januari 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Groei & Bloei
Locatie:
De Gravenhorst
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.