Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

On Stage – open podium

On Stage – open podium

Op vrijdag 16 januari start om 20.00 uur het maandelijkse On Stage podium van Muziekstroom met  optredens van Bart-Nicolaas van Weerden, En Route, Esther Jacobs en Gerard Laurens. Vier zeer uiteenlopende musici en ensembles betreden het podium in Ketel 1. De toegang is gratis.

Bart-Nicolaas van Weerden is een solo-cellist en speelt op een heel bijzonder instrument, n.l. een éénsnarige cello. Op de vleugel brengt de 14-jarige pianiste Esther Jacobs prachtige composities  Ludovico Einaudi, Michel Legrand en Jurgen Moser. Het zangkwartet “En Route” bestaat sinds september 2013. De vier dames zingen voornamelijk in de Barbershop stijl.

De 4 stempartijen worden ingevuld door tenor Liesbeth van Wijngaarden, lead José de Lijzer, bariton Joke van Baalen en bass Ingrid Jenster. Tot slot treedt de Dordtse liedjesmaker en theaterman Gerard Laurens op met zelfgeschreven liederen Muziek over verlangen, het leven en de liefde.

Wanneer?
16 januari 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekstroom
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.