Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: David Cook

ToBe gaat Vreemd met: David Cook

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

De avond wordt om 20.00 uur ingeleid door onze huismuzikant Joram Peters. Daarna is rond half negen de beurt aan David Cook. David Cook is een gitarist uit Rotterdam. Hij begon vijf jaar geleden met gitaar spelen. Kort nadat hij hiermee begonnen was, werd hij geïnspireerd door de instrumentele muziek van Tommy Emmanuel. hij was een deelnemer van een bekende talentenshow op televisie.

David kon niet geloven dat dit allemaal mogelijk was op een gitaar. De baslijnen, melodielijnen en akkoorden allemaal tegelijk. Hierdoor heeft David zich volledig op de muziek gestort en componeert hij nu zelfs zijn eigen nummers.

Zijn muziek wordt omschreven als fingerpickin’ style gitaar.

Rond 21.30 leidt Joram de jamsessie en het open podium in.

Wanneer?
16 januari 2015 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.