Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond voor belangstellenden

Avond voor belangstellenden

Avond voor belangstellenden
Vanaf 19.30 uur is het gebouw open en staat de koffie klaar. We tonen die avond een korte audio-visual (Zoektocht) waarna een lezing wordt gegeven over vrijmetselarij (heden, verleden en toekomst). Hierna is er ruimte voor gedachtewisseling en voor vragen en antwoorden. Rond 21.30 uur sluiten we af met een rondleiding (voor wie dat wil) en een hapje en drankje.

Wanneer?
19 januari 2015 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Vrijmetselaarsloge La Flamboyante
Locatie:
De Munt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.