Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling BoerAanZee - Potitco

Voor (groot)ouders met kinderen, 4 - 6 jaar

Potitco is inmiddels een bekend gezelschap bij de Bibliotheek AanZet. Dit keer spelen zij de prachtige poppenvoorstelling BoerAanZee met veel verbeelding en live muziek. Het verhaal is gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2015 Boer Boris gaat naar zee van Ted van Lieshout & Philip Hopman.

Bibliotheek Dordrecht Stadspolders
Datum: zaterdag 24 januari
Tijd: 10.30 - 11.15 uur

 


Entree: gratis
Aanmelden: niet nodig (vol=vol)

Wanneer?
21 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek Aanzet
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.