Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maasbach Worship

Maasbach Worship

Maasbach Worship in het voorjaar op tour door Nederland

Zojuist is ons nieuwe album ‘Punt van Contact’ uitgekomen als cd en dvd. Voor het eerst zit er ook een instrumentale cd bij. Het is een geweldige productie geworden, geheel in het Nederlands gezongen, met allemaal nieuwe, zelfgeschreven nummers. U zult genieten van de hoge kwaliteit muziek van de violen, cello, trompetten, saxofoon en de hele band.

U kunt al een voorproefje vinden op www.maasbach.nl. Vanwege de lancering van dit nieuwe album hebben wij in januari en februari een reeks worship concerten gepland. Woensdag 21 januari zal er een worship concert in Dordrecht zijn om 20.00 uur (Brouwersdijk 36). De toegang is gratis.

Van Maasbach Worship zijn reeds meerdere albums verschenen, waaronder: Nieuwe Hoop (2013) en De Grote Ik Ben (2011).

Wanneer?
21 januari 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Maasbach Worship
Locatie:
Brouwersdijk 36
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.