Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke heropening Bibliotheek Stadspolders

Feestelijke heropening Bibliotheek Stadspolders

Bibliotheek Stadspolders is verbouwd en aangepast om de dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van de leden en niet-leden van de Bibliotheek AanZet. De inrichting is nu volgens de retailformule: verschillende beleefwerelden voor jeugd en voor volwassenen. De feestelijke heropening van Bibliotheek Stadspolders is op vrijdag 23 januari, 15.30 – 17.00 uur. Jong en oud is dan welkom bij een mooi programma met een presentatie van schrijver Gustaaf Peek (bekend van Armin, Dover en Godin, held) en voorlezen door Rineke Koek. Voorafgaand verricht wethouder P. H. Sleeking de officiële opening.

Wanneer?
23 januari 2015 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Bibliotheek Stadspolders
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.