Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Popschool Live in de Popcentrale

Verdeeld over drie avonden zullen 35 verschillende Popschoolbands zich presenteren aan het publiek in de Talent Stage van het Energiehuis. Aan het begin van de avond spelen gedurende een uur de Popschool 4 Kids bands (tot ongeveer 12 jaar) en daarna beklimmen de toekomstige Dordtse pophelden, de leerlingen van de Popschool, het podium. Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom kijken en laat je inspireren!
 
Enkele van de bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage van het Energiehuis en/of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe de jongeren in bands hebben leren spelen en de Popschooldocenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over het reilen en zeilen op de Popschool.
 
De Popschool Live avonden vinden plaats op dinsdag 20 januari, woensdag 21 januari en vrijdag 23 januari. Alle drie de avonden zullen om 19:00 van start gaan en zullen tot 23:00 duren. De entree is gratis.

Foto: Popschool Live 2014 door Peter Verheijen.

Wanneer?
Van 20 januari 2015 19.00 uur tot 23 januari 2015 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.