Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

All You Can Dance 2015 in het Energiehuis

All You Can Dance 2015 in het Energiehuis

All You Can Dance 2015 in het Energiehuis
met Joey van der Slot van So You Think You Can Dance

Een nieuwe dansstijl uitproberen? Grijp je kans tijdens All You Can Dance! ToBe organiseert zondag 25 januari de hele dag dansworkshops en -activiteiten voor jong en oud. Speciaal voor deze dansdag geeft Joey van der Slot van, tv-programma SYTYCD, Hiphop-workshops en Éva Boele Thoman, docent aan de Fontys Dansacademie, geeft balletlessen. All You Can Dance vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Voor een voordelige prijs kun je verschillende dansstijlen uitproberen, van Stepping en Hiphop tot Jazz Fusion en T’ai Chi. Op www.tobe.nl/allyoucandance vind je meer informatie over alle workshops en activiteiten tijdens All You Can Dance. De workshops zijn te volgen zonder danservaring.

Special Guests
Joey van der Slot (So You Think You Can Dance) geeft Hiphopworkshop voor kinderen, jongeren en volwassenen. Houd je meer van ballet? Zorg dan dat je les krijgt van Éva Boele Thoman, voormalig balletdanseres en docent aan de Fontys Dansacademie. Bestel voor deze speciale hiphop- en balletworkshops op tijd je kaarten!

Meer
Naast dansworkshops is er voor alle deelnemers een gratis dansdemonstratie Hiphop en Modern Jazz door de demo crews van ToBe. Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar is er ook de interactieve voorstelling Clowntje Tiereliet. Kaarten voor deze voorstelling zijn, net als voor alle workshops, los te verkrijgen. Bespaar geld met de Package Deals door Clowntjes Tiereliet te combineren met de kinderworkshops ‘Hiphop kids’, ‘Dansen in het circus’ of ‘Balletzwaantjes door Éva’.

Deelnemen
Koop per workshop een kaartje en stel zo je eigen AYCD-menu samen. De prijzen variëren van €6,- tot €10,-per activiteit. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.tobe.nl/allyoucandance. Kaarten kopen aan de balie van het Energiehuis kan ook. Het is raadzaam kaarten van te voren te kopen in verband met het beperkte aantal plaatsen per workshop. Belangrijk: Let bij het kopen van de kaarten goed op de leeftijd en de tijd die vermeld staat bij de workshop. Kaarten die gekocht zijn worden niet meer geruild.

Wanneer?
25 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.