Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leerlingen van Da Vinci College lezen voor

Leerlingen van Da Vinci College lezen voor

Voor (groot)ouders met peuter/kleuter.

Zin in een knus momentje samen met je kleuter of peuter? Studenten van het Da Vinci College in opleiding voor onderwijsassistenten lezen vol passie de meest bijzondere verhalen voor. Kom en geniet mee!

bibl. Dordrecht Centrum, Stadspolders, Crabbehof en Papendrecht. 
Datum: wo 28 januari 
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Entree: gratis
Aanmelden: niet nodig (vol=vol)

Wanneer?
28 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek Aanzet
Locatie:
Verschillende locaties van de Bibliotheek Aanzet
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.