Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitreiking 1e Vrijwilligers Passen 2015

Uitreiking 1e Vrijwilligers Passen 2015

Wethouders Karin Lambrechts uit Dordrecht en Jolanda de Witte uit Zwijndrecht reiken op vrijdag 30 januari aanstaande vanaf 14.00 uur de eerste VrijwilligersPassen 2015 uit. Zij doen dit tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie van het Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (SSKW), aan de Spuiweg 93 te Dordrecht.

Wanneer?
30 januari 2015 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting SSKW
Locatie:
Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.