Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FrankandtheClub live in de Vreemde Eend

FrankandtheClub live in de Vreemde Eend

Zaterdag 31 januari as zal de papendrechtse band FrankandtheClub optreden in De Vreemde Eend in Dordrecht. Vanaf 20.00 uur zal er vooral akoestisch (speciaal voor deze gelegenheid) gespeeld gaan worden …..Daarbij komt dat de papendrechtsesinger/songwriter Celeste Liberty de avond zal openen en wat later op de avond zich bij de band zal aansluiten om een aantal songs mee te doen.

Het belooft een mooie avond te worden voor de liefhebbers van de popmuziek uit de 70-ties en van de mooie vaak breekbare songs van Celeste.

FrankandtheClub is op initiatief van zanger/gitarist Frank de Boer sinds 2013 weer actief met een afwisselend programma bestaande uit rock, groove, bluesy en soulsongs uit vooral de 70-ties. De band speelt sindsdien met succes vooral in de regio maar ook elders in het land. Voor het optreden in de Eend zullen de heren vooral ook de intimiteit opzoeken en de arrangementen en geluidsniveau aanpassen  aan de sfeer (in de
Vreemde Eend).

FrankandtheClub bestaat uit ;
Frank de Boer ; zang/gitaar
Rob Braams ; zang/gitaar/mondharmonica
Eric vd Burgh ; sologitaar/zang
Hans Visser ; basgitaar/contrabas
Ruben Gouman ; drums/percurssie
De avond start op 20.00 uur en de entree is gratis. Meer info over FrankandtheClub is te vinden op ;

 

Wanneer?
31 januari 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.