Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop voor kids: Ontdek de lente al in het Dordrechts Museum

Workshop voor kids: Ontdek de lente al in het Dordrechts Museum

Buiten vallen er winterse buien en gluurt de lente voorzichtig om de hoek. Maar in de zalen van het Dordrechts Museum is de lente al aardig te voelen. Voor veel kunstenaars waren seizoenen favoriete onderwerpen.

Samen met een museumdocent ga je op zoek naar schilderijen met afbeeldingen van de lente, de zomer, de herfst en de winter. Hoe schilderde Breitner de winter op zijn doek De sleperspaarden? Gebruikte Jacob van Strij grove kwasten of juist dunne penselen om zijn Zomerlandschappen af te beelden? En hoe speelde Willem Maris op zijn schilderij Zomer met licht?
Ontdek de technieken van de  kunstenaars en maak vervolgens
in het kinderatelier je eigen seizoenenschilderij.

Zondag 1 maart l 11.00 – 12.30 uur l € 3,50 l Dordrechts Museum l aanmelden: www.dordrechtsmuseum.nl/tickets

Wanneer?
1 maart 2015 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.