Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Evangelist Mohan Maharaj uit Canada

Evangelist Mohan Maharaj uit Canada komt in maart naar Dordrecht

Mohan Maharaj, een bekende evangelist uit Canada, zal in maart 2015 spreken op verschillende plaatsen in Nederland, waar hij zijn verhaal zal vertellen.

Mohan groeide op in een hindoefamilie in Trinidad. Hij moest kiezen tussen een leven als hindoepriester en miljonair bij zijn familie, of een leven als volgeling van Jezus Christus, waarbij hij onterfd en verbannen zou worden door zijn familie. Hij koos voor het laatste en stond met niets op straat.  Nu is hij een succesvolle zakenman en woont, samen met zijn vrouw Deana, in Edmonton, Canada. Daarnaast reist hij als evangelist over de wereld.

Hij zal dinsdag 10 en 17 maart in Dordrecht zijn om 20.00 uur (Brouwersdijk 36). De toegang is gratis.

Wanneer?
3 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Pinkstergemeente
Locatie:
Torenschoolkerk aan de Brouwersdijk 36
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.