Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Blueslegendes Jo Harman en Ian Siegal naar Bibelot

Na de successen van John Mayall en Julian Sas brengt Bibelot je nog meer blueslegendes. Op 23 januari kwam Jo Harman een bezoek brengen aan Bibelot en op 7 maart is Ian Siegal te beluisteren in de Power Stage.

Live at the Royal Albert Hall
Siegal is een performer van zeldzame klasse die zichzelf binnen het Blues genre constant weet te vernieuwen. Hij heeft door de jaren heen al veel albums op zijn naam staan. Ook het meest recente album is weer een mijlpaal in zijn muzikale carrière. Al op jonge leeftijd begon Ian Siegal als straatmuzikant in Berlijn en dat is terug te horen in het rauwe blues rock geluid dat hij met zich meebrengt. Ian Siegal laat zich niet kaderen; blues is slechts één kleur van zijn muziekpalet. Desalniettemin wordt hij bestempeld als “The Voice of Contemporary Blues”. In 2013 kreeg hij een British Blues Award en was hij winnaar van de Europese Blues Award voor mannelijke vocalist. Daarnaast kreeg hij een nominatie voor een Amerikaanse Blues Music Award voor zijn laatste album, ‘Candy Store Kid’. Zelf is Ian Siegal niet zo onder de indruk van al die prijzen. Hij staat nog maar aan het begin, vindt hij. Hij richt zich liever op het volgende concert, het volgende nummer en de volgende plaat.

Ticketinformatie
Ticket Ian Siegal: € 17,50 CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Wanneer?
7 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.