Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

On Stage

On Stage

Eric Whitacre Projeckoor
Om 20.00 uur start het Eric Whitacre Projectkoor onder leiding van dirigent Marc Bökkerink het open podium. Het speciaal voor deze gelegenheid gevormde koor zingt de werken When David Heard en Sleep. Eric Whitacre is een hedendaagse componist die graag speelt met de klankkleuren van de zangstem, waardoor er prachtige harmonieën ontstaan die een geheel. En dat is vrijdag 13 maart te horen.

De Vliering
Als tweede staat de folkrockband De Vliering op het podium. Deze band is begin 2013 samengesteld uit liefhebbers van folk in de ruimste zin van het woord. De ervaren muzikanten komen uit verschillende disciplines: van klassiek tot jazz en van folk tot heavy metal. Er blijkt een sterke voorliefde uit voor stevige Nederlandse taal, robuuste uitspraken, grote woorden en kleine poëtische kanttekeningen.

Home
Daarna volgt de band Home. Home is ontstaan na sessies  in strandtent de Pier in Kijkduin. Ze spelen eigen liedjes en covers. Het is een heel
toegankelijk repertoire, hun visie: ‘we staan er voor het publiek, de energie die je terug krijgt geeft de band de power om het uiterste uit je zelf te halen.’

Frank Monster
Als laatste speelt pianist Frank Monster prachtige werken van Debussy en Bartok. Op zijn 10e jaar begon Frank met zijn pianostudie. En heeft vanaf zijn 12e les bij Johanne Nicola Lether in Rotterdam. Frank heeft in december 2013 het Florence Concours gewonnen te Den Haag en in februari 2015 een tweede prijs bij de Maassluise Muziekweek. Frank is regelmatig te beluisteren bij de tweemaandelijkse voorspeelavonden van pianolespraktijk Lether & van der Stelt, Rotterdam. Vrijdag 13 maart dus bij Muziekstroom.

Wanneer?
13 maart 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekstroom
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.