Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: Way Beyond

ToBe gaat Vreemd met: Way Beyond

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

De avond wordt om 20.00 uur ingeleid door songwriter en gitarist en mandolinespeler Joris Sikken. Daarna is rond half negen de beurt aan WAY BEYOND. Met slechts drie akoestische gitaren en drie stemmen is Way Beyond altijd op zoek naar muziek die niet ingewikkeld is, maar die met minimalistische ingrepen bijzonder wordt. Ze streven naar muziek die je meeneemt, waar je stil van wordt, ontroert of juist blij maakt. Ze schrijven eigen nummers, maar zetten ook graag liedjes van andere artiesten naar hun eigen hand.

Vanaf 2006 speelden ze samen in een zevenkoppige band, maar in 2007 besloten ze met zijn drieën door te gaan in deze akoestische en meer intieme setting. Marieke zingt en speelt af en toe gitaar, Vincent en Paul spelen gitaar en zingen zo nu en dan. Waar mogelijk slepen ze Lisanne ook mee, voor de tweede stem en basgitaar.

http://www.waybeyond.nl/
info@waybeyond.nl

Rond 21.30 leidt Joris de jamsessie en het open podium in.
Foto toegevoegd: Way Beyond

Wanneer?
13 maart 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.