Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert: Klaagzang, van harverscheurende schoonheid

Concert: Klaagzang, van harverscheurende schoonheid

Blokfluitensemble Praetorius onder leiding van Norbert Kunst met medewerking van het Retorisch Kwartet en Sattar Al-Saadi en Ali Aljedah presenteert op 13 maart het programma Klaagzang. En vervolgens alsof het nog niet genoeg is vertolken Sattar Al-Saadi en Ali Aljedah een aantal traditionele Arabische klaagzangen. Deze klaagzangen treffen ieders hart direct. De uit de krogten van een getergde ziel naar buiten komende klanken raken iedereen diract in het hart. Dat kan eenvoudigweg niet anders.Kom, geniet en beleef!Kaarten en informatie: www.praetorius.nl

Wanneer?
13 maart 2015 van 20.15 tot 22.00 uur
Organisator
Blokfluitensemble Praetorius
mieke@praetorius.nl
Locatie:
Trinitatuskapel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.