Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Campagne-karavaan CU trekt door de stadmaart Dordrecht

Campagne-karavaan CU trekt door de stadmaart Dordrecht

Komende zaterdag 14 maart doet de campagne-karavaan van de ChristenUnie Dordrecht aan.

Zo zal er aandacht gevraagd worden voor de komende verkiezingen van zowel de provincie Zuid Holland als voor het waterschap Hollandse Delta. Het is misschien wel de meest onbekendste maar niet de minst onbelangrijkste verkiezingen. Graag leggen de lijsttrekkers dit aan u persoonlijk uit.

Er zal afgetrapt worden op het Statenplein. Vervolgens zal de blauwe verkiezingsgolf het stadhuis, de grote markt, Het Hof en het Scheffersplein allemaal gaan aandoen. Los hiervan is de ChristenUnie de hele dag met een kraam aanwezig op de verkiezingsmarkt.

Hoogstwaarschijnlijk zal de ChristenUnie een coryfee uit de Tweede Kamer gaan inzetten en de verwachting is dat het Carola Schouten zal zijn. Dit wordt echter nog in het ongewisse gelaten hoewel de geruchte steeds hardnekkiger worden. We zullen het zien.

Wilt u meer weten over de Tour, en de standpunten van de ChristenUnie bezoek dan de website of volg de CU via twitter.

Wanneer?
14 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
ChristenUnie
Locatie:
Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.