Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatervoorstelling Verspilde Tijd door Jeugdtheaterschool

Theatervoorstelling Verspilde Tijd door Jeugdtheaterschool

Getalenteerde jongeren van Jeugdtheaterschool Dordrecht (ToBe) spelen in maart Verspilde Tijd, een theatervoorstelling over zes jongeren met totaal verschillende achtergronden die op elkaar zijn aangewezen als ze samen een dag moeten nablijven op school. Op zaterdag 14 maart gaat Verspilde Tijd  in première om 20.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Verspilde Tijd is een heftige voorstelling over vooroordelen. Tijdens een lange dag voor straf op school rondhangen, ontdekken de nablijvers dat ze meer met elkaar gemeen hebben dat ze in eerste instantie denken. Ze delen elkaar aan het begin van de dag automatisch in hokjes in (zoals: nerd, prinses en zenuwpees), maar leren elkaar gedurende de dag steeds beter kennen waardoor de verschillen tussen hen kleiner worden.

Sinds oktober repeteerden de spelers, in de leeftijd van 15 t/m 22 jaar, voor deze voorstelling. De jongeren volgen al een aantal jaren les bij de jeugdtheaterschool van ToBe. Jeugdtheaterschool Dordrecht biedt hen een enthousiaste en professionele plek om hun theatertalent te ontwikkelen. De spelers van Verspilde Tijd zijn: Elisa Barendregt, Levi van der Beek, Ronja van Berkum, Nick van Burkum, Diana Farhad, Claudia Ketelaar, Anouk van Lith, Sophie Veenstra. Regie: Michaël van Buuren, decor: Wouter Siewerts, kostuums: Veronique Kayser, techniek: Sven Oudenaarden.

Verspilde Tijd is voor iedereen vanaf 12 jaar toegankelijk. De voorstelling speelt in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart (vrijdag try-out en zaterdag première) en van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart. Op vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 20.00 uur en op zondag om 15.00 uur. Kaarten € 8,- (t/m 20 jaar € 6,-) zijn verkrijgbaar via www.tobe.nl of aan de kassa van het Energiehuis.

Wanneer?
14 maart 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.