Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum 'Serve the City'

Jubileum 'Serve the City'

Serve The City viert in 2015 haar 5-jarig jubileum. Dit wordt gevierd op zaterdag 14 maart aan de Grotekerksbuurt 44 in Dordrecht waar u van harte welkom bent om met hen terug te blikken op de eerste vijf jaar.

Vervolgens willen we met elkaar aan de slag in Dordrecht. Het programma start om 13.45u, inloop vanaf 13.15u.

Serve The City is een beweging die vanuit een christelijke motivatie jonge mensen enthousiast wil maken voor het omzien naar hun medemens en hun persoonlijk betrokken wil laten raken bij de behoefte die de stad kent.

Om die reden trekt Serve the City er op uit om op allerlei plekken in de stad vrijwilligerswerk te doen. Dit kan variëren van het opknappen van een tuin tot activiteiten in een verpleeghuis.

De lente komt eraan, tijd voor een grote schoonmaak. Omdat het niet voor iedereen meer mogelijk is dat zelf te doen gaan wij op zaterdagochtend 14 maart een handje helpen in verpleegtehuis de Sterrenlanden, help je mee?!

Ramen wassen, tafels en stoelen schoonmaken.. gewoon alles weer even lekker fris maken voor de lente komt. We verzamelen om half 10 en gaan 10 uur van start tot uiterlijk half 1. Vervolgens lunchen we met elkaar op kosten van de Sterrenlanden.

Die middag is er een jubileumbijeenkomst van Serve the City in VanAlleTijden (Grotekerksbuurt 44) waar je van harte welkom bent. De middag start om 13.45, inloop vanaf 13.15.

 

Wanneer?
14 maart 2015 van 13.15 tot 00.00 uur
Organisator
Serve the City
Locatie:
Grotekerksbuurt 44
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.