Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag in het Parkhuis

Open dag in het Parkhuis

Iedereen is welkom op de open dag in het Parkhuis.

Op dinsdag 17 maart is iedereen van 16.00 uur tot 19.00 uur welkom op de open dag in het Parkhuis. Belangstellenden, buurtbewoners en toekomstige cliënten zijn van harte welkom! Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers, leerlingen en vakantiewerkers.

Wij laten u kennismaken met onze expertises, zoals de fysiotherapie, de dagondersteuning en ergotherapie. U kunt ook een kijkje nemen in onze prachtige Beleeftuin of wandelen over het Beweegpad. Tegen een geringe vergoeding kunt smullen van een ouderwetse Hollandsche puntzak friet! De koffie staat voor u klaar op de Haaswijkweg Oost 69a in Dordrecht!

Graag tot ziens!

Wanneer?
17 maart 2015 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Het Parkhuis
Locatie:
Het Parkhuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.