Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Middag ToBe cultuurcentrum in Stadspolders

Open Middag ToBe cultuurcentrum in Stadspolders

Open Middag ToBe cultuurcentrum in Stadspolders

ToBe cultuurcentrum verzorgt verschillende muzieklessen in de  Johan Frisoschool aan de Chico Mendesring 196 te Dordrecht. Op woensdagmiddag 18 maart van 13.00 – 16.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij deze lessen.

De docenten Ton Kos (piano),  Laura van de Woord (viool), Jeroen Hobbel (gitaar) en Sjaak Bakker (dwarsfluit) verzorgen dan open lessen en hun leerlingen presenteren zich met ingestudeerde muziekstukken. Op deze open middag kunnen ouders en kinderen lessen bijwonen, een instrument uitproberen en deskundig advies krijgen over de geschiktheid van een bepaald instrument of een bepaalde muziekcursus voor hun  kind. Ook kunnen zij zich aanmelden voor een gratis proefles bij één van de docenten.

Kom kijken en doe gezellig mee!

Voor meer informatie over muzieklessen en ToBe vind je op www.tobe.nl .

Foto: Open middag johan friso (Fotograaf: Tim Leguijt)

Wanneer?
18 maart 2015 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
Johan Friso School
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.